Leren paardrijden is leren loslaten

 

 

Instructie

Cotton Eye Joe

Martsje staat al bijna 25 jaar in de bak als instructeur en heeft ORUN Fase 1,2 en 3 (huidig Niv. 2, 3 en 4) succesvol afgerond. Tezamen met haar eigen wedstrijdervaringen tot en met Intermediair II niveau en haar bevoegdheid als ZZLicht-jury geeft dit een gedegen achtergrond als instructeur.
De dressuurlessen worden 'op maat' gegeven; dus zowel de fanatieke B-ruiter als de wedstrijdgerichte Z-ruiter ontvangt bij Martsje een enthousiaste en educatieve les waarbij het welzijn van het paard hoog in het vaandel staat.
Mede door haar achtergrond als hippisch sportmasseur neemt een doelgerichte training een belangrijke plaats in tijdens de les. 'Losgelatenheid' en 'Ontspanning' zijn de pijlers waar Martsje zich op richt. 
Bewustwording van de ruiter door een coachingsgerichte benadering, zorgt er voor dat de ruiter zichzelf leert (her)kennen in zijn houding en gedrag en de reflectie hiervan op het paard.
De lessen worden gegeven op het melkveebedrijf van Martsje's ouders waar ze de beschikking heeft over een comfortabele rijhal.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met Martsje Bergsma.
CoachingAlida